kontaktNew
Infolinka: +420 727 838 255, Aktivní: Po - Pá 9:00 - 15:00
Přihlásit|Nový účet

PŘIHLÁŠENÍ

X

Nový účetZapomenuté heslo

Ochrana osobních údajů

0

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů v e-shopu Fripers.cz

 

I. Úvod

  1. Účelem tohoto dokumentu Ochrana osobních údajů v e-shopu Fripers.cz (dále jen ,,zásady'') je podrobné vysvětlení podmínek zpracování osobních údajů, k němuž dochází ze strany společnosti Rosl Vann s.r.o, IČ: 04263430, sídlem V Zátiší 810/1, 709 00 Ostrava 9. Správce určuje účel a prostředky zpracování osobních údajů v e-shopu.

  2. Při provozování e-shopu jsou zpracovávány osobní údaje zákazníka, který je fyzickou osobou a který provede v e-shopu nákup či rezervaci zboží (dále také jen ,,zákazník'' či ,,subjekt''). Osobním údajem je jakákoliv informace týkající se určeného nebo určitelného subjektu údajů. Subjekt se považuje za určený nebo určitelný, jestliže lze subjekt přímo či nepřímo identifikovat zejména na základě čísla, kódu nebo jednoho či více prvků, specifických pro jeho fyzickou, fyziologickou, psychickou, ekonomickou, kulturní nebo sociální identitu; osobním údajem je například jméno, příjmení, e-mail, mobilní telefon; osobním údajem může ve spojení s dalším osobním údajem být i údaj o nákupní preferenci (společně dále jen ,,osobní údaj'' či ,,údaj'').

  3. Osobní údaje subjektu jsou zpracovávány v souladu s těmito zásadami. Zpracováním osobních údajů je jakákoliv operace nebo soustava operací prováděná s osobními údaji automatizovaně nebo manuálně, prostředky výpočetní techniky i jinými prostředky, a to zejména shromažďování, ukládání na nosiče informací, zpřístupňování, úprava nebo pozměňování, vyhledávání, používání, předávání, uchovávání, třídění nebo kombinování, blokování a likvidace (dále jen ,,zpracování'').

  4. Subjekt je povinen si tyto zásady pečlivě prostudovat dříve, než provede nákup či rezervaci zboží v e-shopu (nákup a rezervace společně dále také jen ,,transakce'') či než udělí souhlas. V případě, že subjekt kterémukoliv bodu nebo podmínce dle těchto zásad nerozumí, může se obrátit na správce na kontaktech uvedených níže.

  5. K ochraně poskytnutých osobních údajů přistupuje správce s vysokou pečlivostí. Osobní údaje jsou správcem zpracovávány transparentně a v souladu s příslušnou účinnou právní úpravou.

  6. Správce shromažďuje jen ty osobní údaje, které skutečně potřebuje ke stanovenému účelu. Správce vše činí tak, aby průběžně hodnotil zpracování, ať již z hlediska náležitého zabezpečení, minimalizace osobních údajů, tak i z hlediska transparentnosti, korektnosti a zákonnosti.  Správce dodržuje zásadu odpovědnosti, integrity, důvěrnosti, přesnosti a omezení uložení.

  7. Správce při provozování e-shopu nezpracovává zvláštní kategorie osobních údajů, jimiž jsou údaje vypovídající o rasovém nebo etnickém původu, politických názorech, členství v odborech, náboženském vyznání či filozofickém přesvědčení, zdravotním stavu, sexuálním životě či sexuální orientaci subjektu.

  8. Tyto zásady jsou platné a účinné od 24.05.2018. Správce je oprávněn v případě potřeby zásady změnit, avšak toto nemá dopad na podmínky již odsouhlaseného zpracování. Při užívání e-shopu je subjekt povinen znění zásad pravidelně kontrolovat.

 

 

 

II. Kontaktní údaje správce

  1. Kontaktní údaje správce jsou následující:

info@roslvann.cz
tel: +420 727 838 255

Obchodní firma /

ROSL Vann s.r.o.

Sídlo:

V Zátiší 810/1

 

MARIÁNSKÉ HORY

 

709 00 OSTRAVA 9

IČ0:

04263430

III. Zpracovávané osobní údaje, právní základ, účely a doba zpracování

  1. Nákup zboží

 

 

 

 

  1. Rezervace zboží

 

  1. Reklamace a odstoupení od smlouvy

 

V. Uplatnění práv, odvolání souhlasu

  1. Veškeré dotazy, poznámky či žádosti týkající se zpracování osobních údajů, a to včetně odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, může subjekt směřovat na kontakty správce uvedené v čl. II odst. 1 těchto zásad.

  2. Není-li dotaz či žádost subjektu ke zpracování osobních údajů dle předchozího odstavce uspokojivě vyřízena, či má subjekt jiný dotaz, může se obrátit na pověřence správce pro ochranu osobních údajů.

  3. O ukončení zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky může subjekt požádat též způsobem uvedeným v každém jednotlivém obchodním sdělení.

  4. Žádost, dotaz, odvolání souhlasu, uplatnění práva, požadavek na přístup či jiný požadavek subjektu bude po přijetí správcem zpracován bez zbytečného odkladu, v odůvodněných případech nejdéle do 1 měsíce. Tuto lhůtu je možné v případě potřeby a s ohledem na složitost a počet žádostí prodloužit o další 2 měsíce. Odvolání souhlasu k zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických kontaktů (telefon, e-mailová adresa) bude vyřízeno bez zbytečného prodlení, nejpozději do 7 kalendářních dní.

  5. V případě potřeby mohou být při vyřizování požadavků dle tohoto článku V. zásad ze strany správce vyžadovány dodatečné informace pro přiřazení osoby ke konkrétnímu subjektu. V odůvodněných případech, pro ochranu práv subjektů, může být požadována kontrola/ověření identifikace osoby žadatele.

  6. Orgánem dozoru pro zpracování osobních údajů je Úřad pro ochranu osobních údajů, jehož kontaktní údaje jsou uvedeny na www.uoou.cz. Subjekt je oprávněn podat stížnost k orgánu dozoru.

 

VI. Podrobné poučení o právech

  1. Právo na přístup

  1. Právo na opravu

  1. Právo na smazání

 

4. Právo na omezení zpracování

  1. Právo na přenositelnost údajů

  1. Právo vznést námitku

 

 

 

Kontakt

Infolinka:+420 727 838 255

e-mail: obchod@fripers.cz

Více >

© Freepers 2013. ul. POMORSKA 41, 90-203 Łódź Prezentované fotografie, grafy, grafika a obsah jsou chráněny vlastnickým právem firmou Freepers S.C. a jejich partnerů. Jejich použití bez souhlasu majitele je zakázáno.